Ventilation

Ventilation i Hjørring, Skagen, Frederikshavn, Aalborg og Brønderslev omegn

Kent Andreassen Blik & VVS opsætter, monterer og reparerer de fleste former for ventilation for især private i Hjørring, Brønderslev og Hirtshals, men vi har også kunder inden for erhverv og det offentlige.

Når du vælger os til at stå for din ventilation, kan du regne med, at du får høj kvalitet i opsætning og montering af ventilationen, og vi lever altid op til alle indgåede aftaler.

Flere års erfaring med ventilation

Vi har femten års erfaring i arbejdet med ventilation, og vi sætter en ære i at sikre dig en løsning, som holder i mange år.

Ventilation kræver vedligeholdelse for at opretholde optimal funktionsevne og levetid, hvilket vi også kan hjælpe med. Vi vejleder naturligvis også i korrekt brug af ventilationsanlægget i forbindelse med installationen.

Besigtigelse af opgaven

Vi kommer altid ud for at besigtige opgaven for at sikre, at det er den helt rigtige ventilationsløsning, vi afgiver et tilbud på.

Ønsker du at vide mere om fordelene ved og mulighederne for ventilation, kan vi altid kontaktes på telefon 22 12 29 00. Vi kører i blandt andet Hjørring, Brønderslev, Hirtshals og omegn.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os