Ventilation i Nordjylland

Kent Andreassen Blik & VVS opsætter, monterer og reparerer de fleste former for ventilation for især private i Hjørring, Brønderslev og Hirtshals, men vi har også kunder inden for erhverv og det offentlige.

Når du vælger os til at stå for din ventilation, kan du regne med, at du får høj kvalitet i opsætning og montering af ventilationen, og vi lever altid op til alle indgåede aftaler.

Flere års erfaring med ventilation

Vi har femten års erfaring i arbejdet med ventilation, og vi sætter en ære i at sikre dig en løsning, som holder i mange år.

Ventilation kræver vedligeholdelse for at opretholde optimal funktionsevne og levetid, hvilket vi også kan hjælpe med. Vi vejleder naturligvis også i korrekt brug af ventilationsanlægget i forbindelse med installationen.

 

Besigtigelse af opgaven

Vi kommer altid ud for at besigtige opgaven for at sikre, at det er den helt rigtige ventilationsløsning, vi afgiver et tilbud på.

Ønsker du at vide mere om fordelene ved og mulighederne for ventilation, kan vi altid kontaktes på telefon 22 12 29 00. Vi kører i blandt andet Hjørring, Brønderslev, Hirtshals og omegn.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Navn(Required)

… Eller beskriv dit projekt og få tilsendt et tilbud

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.