Varmepumpe i Hjørring

Går du og overvejer en ny varmepumpe? Der kan være mange penge at spare på at vælge den rette opvarmningsmetode til bygningen.
Hvis man ikke er ekspert på området, så kan det dog være svært at vide, hvad det rigtige valg er. Det er her vi kan hjælpe dig.
Hos Kent Andreasen Blik og VVS er vi autoriseret VE-installatør. Det betyder, at vi er specialuddannede og godkendt af Energistyrelsen inden for installation af energivenlig varmepumpe.

Hvilken varmepumpe er den rette for dig?

Vi installerer alle typer varmepumpeanlæg – fra de helt små til de helt store. For mange, alt efter boligsituationen, vil en luft-til-vand varmepumpe eller jordvarme være fordelagtigt i forhold til effektiv og energivenlig opvarmning. Vi varetager dog også installation af luft-til-luft varmepumpe, fjernvarme og andre typer af køle- og varmeanlæg.

Vil du høre mere om vores varmepumper?

Kontakt Kent Andreassen VVS & Blik i Hjørring på telefon 22 12 29 00 eller mail blik.vvs@me.com. Med adresse i Hjørring kører vi dagligt i hele Nordjylland, og vi kører gerne længere for den rigtige opgave.

Vi tilbyder også løsninger inden for jordvarme og solvarme.

 

METROAIR Varmepumpe

METROAIR I har en SCOP-værdi på over 5. SCOP står for Seasonal Coefficient of Performance, altså årseffektfaktor. Det vil sige, at hen over en fyringssæson vil varmepumpen gennemsnitligt yde mere end 5 kWh for hver 1 kWh, den forbruger. I rene ord: Du får 5 gange så meget energi for dine penge.

Ud over at levere meget energi for pengene er den nye varmepumpe også effektiv ved opvarmning af brugsvand og ved lave udetemperaturer.
I så koldt vejr som -25°C kan den producere en fremløbstemperatur på op til 63°C. Ved udetemperaturer over -10°C kan fremløbstemperaturen komme op på 65°C.

  • Energieffektiv: SCOP-værdi over 5
  • Kan opvarme huse og brugsvand
  • Aktiv køling
  • Nem plug-and-play-installation
  • Frekvensstyret regulering tilpasser sig husets aktuelle behov
  • Energimærke A++/A++ på METROAIR I og A+++ på hele systemet
  • Få energisparetilskud – op til 10.000 kr. for at skifte fra fx oliefyr.
  • Få billigere elafgift – du opnår en reduktion pr. kW når du har varmepumpe
  • Op til 6 års garanti med produktregistrering

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os